Львівська середня загальноосвітня школа №34, що на вул. Замкненій,8, залишилась без тепла. Причиною стала аварія на тепловій системі.

Про це повідомляє НТА.

З'ясувалось, що в школі з ладу вийшов теплообмінник. 

Так, фахівці «Львівтеплоенерго» обстежили систему та виявили, що механізм не підлягає ремонту, тому потрібно встановити новий, а також два циркуляційні насоси. 

Ремонт планують закінчити до кінця цього тижня. Таким чином, вже з 22 листопада учні молодших класів знову повернуться до свого навчального закладу.

Цього тижня школярам уроки будуть проводити у приміщенні сусіднього навчального закладу.

«Ми готувалися до того, що буде відновлене навчання для 1-4 класів, тому прогрівали приміщення усіх закладів освіти. В 34-ій школі також. Тоді й сталася аварійна ситуація. Система опалення вийшла з ладу. Зараз проводиться робота щодо складання кошторисної документації для проведення аварійно-відновлювальних робіт. Сума ремонту ще не відома», – каже в. о. начальника управління освіти Львівської міськради Леся Васюта.

Нагадаємо, як повідомляв «Вголос», з понеділка, з 15 листопада школярі початкової школи повертаються до очного навчання.  Повернення дітей до школи вимагали батьки львівських учнів. Вони зареєстрували петицію та проводили акцію під стінами міської ради.

Водночас на сьогодні, згідно з рішенням тієї ж комісії з ТЕБ та НС, скасовані пільги для проїзду у громадському транспорті, окрім УБД. Безоплатний проїзд дозволено тільки з 11.00 до 16.00. Учням, які добиратимуться до школи громадським транспортом, доведеться сплачувати за проїзд. 

ІА "Вголос": НОВИНИ