В середу, 8 червня, російська авіація вкотре обстріляла Сумщину. Як наслідок, одна людина отримала поранення.

Про це у телеграм розповів голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький.

За його словами, постраждала Краснопільська громада. Не обійшлось і без потерпілих. Так, внаслідок обстрілу одна людина дістала поранення і один автомобіль повністю знищений.

«Після 16 години російські літаки нанесли два авіаудари по Краснопільській громаді. Поранено 1 людину та знищено 1 автомобіль», - написав він.

Варто нагадати, що до цього орки обстрілювали територію області з мінометів та кулеметів. Зокрема, близько 11 ранку відбувся мінометний обстріл Есманської громади. Тоді зафіксували близько 10 «прильотів».

«По обіді ворог також відкривав вогонь по територіях Хотинської та Юнаківської громад. Працювали з мінометів та великокаліберних кулеметів. У Шосткинському районі внаслідок обстрілу зруйноване приміщення підрозділу Держприкордонслужби України. Його відкрили у 2015 році для тримання незаконних мігрантів. На війні воно не використовується», - сказав Живицький.

Після обіду на Сумщині зафіксували ще 6 «прильотів» з боку орків.

«Мінометний вогонь по території Середино-Будської громади. Також прослуховувались кулеметні черги. Потрапляння у господарську цивільну споруду», - додав губернатор.

Читайте також:

ІА "Вголос": НОВИНИ