Олександр Турчинов в етері «Народного Толк-шоу» заявив, що вироку досі немає, бо судді Соколову стало зле.

Про це він заявив в етері «Народне Толк-шоу» на телеканалі НТА.

«Я отримав інформацію, що судді стало зле і для нього викликали медичну допомогу. Вона свідчить про те, що дуже важко робити злочинні дії, бо люди розуміють, що за це треба буде відповідати», - сказав Турчинов

Нагадаємо, народний обранець прилетів рейсом W61567 авіакомпанії WizzAir о 9 годині 03 хвилини.

Біля аеропорту зібралися сотні прихильників Петра Порошенка. Також присутні соратники лідера «Європейської Солідарності».

Додамо, що коли Петро Порошенко прилетів в Україну з Варшави у нього намагалися відібрати паспорт.

Як повідомив Порошенко, це було за вказівки чиновника з ДБР.

Згодом, радник Головнокомандувача ЗСУ Дмитро Ярош звернувся до президента Володимира Зеленського зі закликом «берегти Порошенка».

Пізніше, у Державному бюро розслідувань повідомили деталі так званої “вугільної справи», у якій фігурує п’ятий президент України, народний депутат Петро Порошенко.

Під час перерви засідання, колишній президент України Петро Порошенко порадив нинішньому главі держави Володимиру Зеленському не вживати заборонених психотропних речовин.

Також, колишній президент України Петро Порошенко заявляє про фальсифікацію звинувачень проти нього і просить Печерський районний суд Києва повернути прокуратурі клопотання про обрання запобіжного заходу для нього.

ІА "Вголос": НОВИНИ