У мережі з'явився анонс нового інтерв'ю п'ятого президента України.

Відео з фрагментом інтерв'ю Порошенка опублікували в телеграм-каналі «Пряма мова Львова».

Однією з тем, судячи з відео, стала підозра колишньому главі держави в держзраді та сприянні терористичним організаціям.

«Але це божевілля. Я - п'ятий президент держави. Ви повинні мати перед тим, як щось проголошувати, переконливі докази і для суспільства, і для наших міжнародних партнерів. Я приїду - поговоримо», - сказав Порошенко.

Нагадаємо, 20 грудня п'ятий президент України та народний депутат від «Європейської солідарності» Петро Порошенко отримав підозру у державній зраді.

За словами представника «Євросолідарності» Олександра Турчинова, Володимир Зеленський з приходом до влади «розпочав системну боротьбу проти 5-го президента», мовляв, за вказівками Зеленського «були сфабриковані сотні кримінальних справ проти Порошенка, він отримав сотні повісток і провів багато годин на допитах у різних силових структурах»

Згодом ДБР повідомило, що експрезидент України підозрюється у тому, що він, діючи за попередньою змовою групою осіб, зокрема з-поміж представників вищого керівництва РФ, сприяв діяльності терористичних організацій «ЛНР» та «ДНР».

Також, пізніше в тексті підозри Петру Порошенку виявили серйозну помилку.

Сьогодні, в Офісі генпрокурора підписали клопотання про арешт експрезидента Петра Порошенка

ІА "Вголос": НОВИНИ