Після капітального ремонту вулиці Бандери, на початку зими було встановлено антипаркувальні стовпці. Однак після того, як зійшов сніг, львів'яни помітили, що вони були встановлені неякісно.

З вимогою вияснити неякісне встановлення стовпів на Гарячу лінію міста Львова у Facebook звернувся журналіст Юрій Мартинович.

«На вул. Бандери встановили антипаркувальні стовпці. Однак, коли зійшов сніг, стала помітною якість встановлення цих стовпців. Чи будуть їх доробляти, чи залишать так, як є?» – написав Юрій.

Працівники Гарячої лінії міста скерували звернення у ЛКП «Львівавтодор». Згодом обіцяють повідомити про результат.

Нагадаємо, довгоочікувана реконструкція вулиці С. Бандери розпочалась ще у вересні  минулого року, перед місцевими виборами. Вартість ремонту сягнула 209,5 млн грн без врахування розробки проєктної документації. За умовами тендера, роботи мали виконати до 30 червня 2021 року. Однак проїзд по вулиці відкрили з 18 грудня 2021 року.

Втім, після ремонту вулиці С. Бандери, який тривав упродовж 15 місяців стались «непередбачувані проблеми». Зокрема на вулиці зупинялись тролейбуси, а пішохідна ділянка так і не запрацювала.

ІА "Вголос": НОВИНИ