Депутат Львівської міської ради від “Європейської Солідарності” Юрій Гринів вважає, що дії влади щодо колишнього президента Петра Порошенка - не більше ніж спроби знизити рейтинги головному опоненту на майбутніх виборах.

Про це він розповів під час прямого етеру “Народного Толк Шоу” на телеканалі NTA.

Юрій Гринів вважає, що саме Порошенко є головним опозиційним претендентом на посаду Президента. На його думку, спроби звинуватити Порошенка у спільних “справах” з кумом Путіна Медведчуком - лише маніпуляції для зниження високих рейтингів опонентів чинного Президента.

Усі закиди Порошенкові про співпрацю з Росією - маніпуляції. Влада хоче зв’язати їх з Медведчуком, щоб в людей заклалися сумніви, чи дійсно Порошенко є захисником України? Порошенко - головний ворог Путіна. Саме Петра Порошенка найбільше ненавидить Путін”, - впевнений Юрій Гринів.

Зауважимо, як повідомляв "Вголос", суддя Печерського суду Олексій Соколов переніс оголошення рішення стосовно запобіжного заходу Петру Порошенку на 19 січня. Прокуратура та ДБР вимагають взяти під варту п'ятого президента, або ж призначити йому заставу у розмірі мільярд гривень. 

 

Хронологія суду над Порошенко 

Колишній президент та чинний народний депутат  прилетів рейсом W61567 авіакомпанії WizzAir о 9 годині 03 хвилини у Київ.

Біля аеропорту зібралися сотні прихильників Петра Порошенка. Також присутні соратники лідера «Європейської Солідарності».

Додамо, що коли Порошенко прилетів в Україну під час проходження прикордонного контролю у нього намагалися відібрати паспорт

Як повідомив експрезидент, це було за вказівкою чиновника з ДБР.

Згодом, радник Головнокомандувача ЗСУ Дмитро Ярош звернувся до президента Володимира Зеленського зі закликом «берегти Порошенка».

Пізніше, у Державному бюро розслідувань повідомили деталі так званої “вугільної справи», у якій фігурує п’ятий президент України, народний депутат Петро Порошенко.

Під час перерви засідання, колишній президент України Петро Порошенко порадив нинішньому главі держави Володимиру Зеленському не вживати заборонених психотропних речовин.

Також, колишній президент України Петро Порошенко заявляє про фальсифікацію звинувачень проти нього і просить Печерський районний суд Києва повернути прокуратурі клопотання про обрання запобіжного заходу для нього.




ІА "Вголос": НОВИНИ